22 woningen Túnwente - Skoatterwâld

Nu in verkoop!

Skoatterwâld - Heerenveen

22 woningen Túnwente

Het project bestaat uit 10 twee-onder-een-kapwoningen en 12 rijwoningen. De verschillende type woningen vind je onder pagina "Woningtypes". De verkoop is gestart! Vanaf nu kun je de keuze van jouw favoriete bouwnummers definitief maken of, mocht je dit nog niet hebben gedaan, selecteren. Het is belangrijk dat je jouw persoonlijke account helemaal compleet maakt en dat alle vragenlijsten zijn ingevuld. Alles klaar? Dan wordt jouw inschrijving beoordeeld door de makelaar en wordt er contact met je opgenomen.

Woningaabod

Situatiekaart

22 nieuwbouwwoningen

Groen wonen in Heerenveen

Túnwente telt 22 prachtige nieuwbouwwoningen in de rustige en prettige woonwijk “De Singels” in Skoatterwâld, Heerenveen. Wonen in Túnwente betekent wonen in een groene omgeving op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum en het bos om de hoek! Leven doe je hier buiten. Bij het ontwerp van het project is veel rekening gehouden met de groene omgeving. Kortom: Túnwente past bij mensen die genieten van de natuur maar ook dichtbij de stad willen wonen.

De ligging van Heerenveen is gunstig ten opzichte van andere steden. Door de verschillende uitvalswegen is Heerenveen zeer goed bereikbaar. Steden zoals Leeuwarden, Groningen en Zwolle zijn zowel met het OV als met de auto goed te bereiken. Bovendien zijn de woningen van Túnwente ruim en bieden ze daardoor voldoende ruimte aan een brede doelgroep. Zie jij jezelf er al wonen? Nieuwsgierig naar de verschillende woningtypes? Klik op de button hieronder.

Woningtypes

Een warm (t)huis

Duurzaamheid

Kies je voor een woning in Túnwente dan kies je voor een complete én duurzame woning die klaar is voor de toekomst. De 22 woningen worden duurzaam gebouwd en voorzien van zonnepanelen. De woningen beschikken standaard over vloerverwarming op de begane grond en op de eerste verdieping. De badkamer wordt naast vloerverwarming ook voorzien van een handdoekradiator als bijverwarming.

De verwarming wordt aangestuurd door de warmtepomp. Deze regelt ook het warme tapwater. De aanwezigheid van een warmtepomp houdt in dat de woningen gasloos zijn. Hiermee is een dure gasrekening verleden tijd. De houten kozijnen en ramen worden voorzien van isolerende beglazing. De woningen hebben een hoge isolatiewaarde en luchtdichtheid conform de laatste BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) eisen. De woningen worden geventileerd door een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Deze blaast verse lucht in en zuigt vervuilde lucht af. De ingeblazen lucht wordt voorverwarmd. Dit voorkomt koude luchtstromen en is bovendien energiezuinig.

Inschrijven

Ligging

Aan deze impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van Blue Banner Red en Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep)