Túnwente - Skoatterwâld

Woningtypes

Túnwente telt 22 prachtige nieuwbouwwoningen in de rustige en prettige woonwijk “De Singels” in Skoatterwâld, Heerenveen. Wonen in Túnwente betekent wonen in een groene omgeving op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum en het bos om de hoek! De ruime woningen bieden voldoende ruimte aan een brede doelgroep. Kenmerkend aan de woningen zijn de veranda’s en de garages met zadeldak. De 22 koopwoningen zijn beschikbaar in vier verschillende woningtypes. Deze woningtypes worden hieronder beschreven.

Meer weten? Bekijk de brochure.

Download de brochure

Type A (10 woningen)

Twee-onder-een-kapwoningen

Woningtype A is het grootste woningtype. Door de brede beukmaat (5,70 meter) heeft dit woningtype naast een ruime woonkamer, ook grotere slaapkamers dan de rijwoning. De twee-onder-een-kapwoningen zijn hierdoor erg geschikt voor gezinnen met wat oudere kinderen. De woning is voorzien van een eigen oprit. Parkeren kan hierdoor op het eigen erf. Kenmerkend aan dit woningtype is de garage met dak. Het zadeldak biedt nog eens extra opbergruimte op de zolder van de garage.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. De royale zolder wordt standaard voorzien van een dakraam. Deze ruimte leent zich uitstekend om een extra kamer te realiseren (meerwerk). De zolder is daarnaast erg geschikt als hobbyruimte of als thuiskantoor.

De royale tuin is gelegen op het noorden, maar door de diepte van de tuin zit je hier ’s zomers altijd in de zon. De veranda is op het zuiden gelegen. ’s zomers geniet je hier dus optimaal van een wijntje in de avondzon.

Type B (8 woningen)

Moderne rijwoningen

Er worden 8 moderne rijwoningen gerealiseerd. Deze acht woningen hebben een ruime tuin die standaard voorzien is van een berging. Ideaal voor het stallen van de fietsen. Hoewel de tuin op het noorden gelegen is, geniet je door de diepte van de tuin ’s zomers altijd van de zon. De veranda voor het huis is op het zuiden gelegen. Hier kun je al in het vroege voorjaar een bakje koffie drinken op je eigen terras voor huis terwijl de eerste zonnestralen door de wolken prikken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De zolder is standaard voorzien van een dakraam en kan optioneel worden voorzien van een extra kamer (meerwerk). Extra daglicht nodig in verband met een thuiskantoor op zolder? Als optie kan een extra dakraam worden geplaatst (meerwerk). Dit type woning wordt ook vier keer als hoekwoning gerealiseerd.

Type C (2 woningen)

Royale rijwoningen (hoek)

De twee royale rijwoningen (hoek) hebben door de bredere beukmaat (5,70 meter) naast een ruimere woonkamer, ook grotere slaapkamers dan de standaard rijwoning (type B). Dit maakt dit woningtype ook erg geschikt voor grotere gezinnen of gezinnen met oudere kinderen. Met een ruime tuin op het westen geniet je hier gelijk van de eerste zonnestralen in het voorjaar. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. De royale zolder wordt standaard voorzien van een dakraam. Deze ruimte leent zich uitstekend om een extra kamer te realiseren (meerwerk). De zolder is daarnaast erg geschikt als hobbyruimte of als thuiskantoor. De hoekwoning heeft een eigen oprit en wordt voorzien van garage met zadeldak. Hierdoor heeft dit woningtype extra veel opbergruimte, omdat er ook spullen op de zolder van de garage op te bergen zijn.

Type D (2 woningen)

Royale rijwoningen

Van woningtype C worden ook twee royale rijwoningen gerealiseerd: type D. Deze woningen hebben net als de hoekwoningen een bredere beukmaat (5,70 meter). Dit houdt in dat ze qua gebruiksoppervlakte groter zijn dan de standaard rijwoningen. De woonkamer is net als de slaapkamers ruim en hierdoor erg geschikt voor grotere gezinnen of gezinnen met wat oudere kinderen. Dit wonintype bevindt zich in dezelfde rij als woningtype C waardoor je ook in deze woning de voordelen geniet van een tuin op het westen. Daarnaast wordt deze standaard voorzien van een berging waardoor de fietsen altijd droog staan. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. De royale zolder wordt standaard voorzien van een dakraam. Deze ruimte leent zich uitstekend om een extra kamer te realiseren (meerwerk). De zolder is daarnaast erg geschikt als hobbyruimte of als thuiskantoor.

Opties/meerwerk

Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden om de woning aan je persoonlijke wensen aan te laten passen. Zo kan de woonkamer met 1,20 of 2,40 meter worden uitgebouwd voor een nog grotere leefruimte. Standaard komt er één loopdeur naar de tuin aan de achterzijde van de woning, maar je kunt ook kiezen voor een dubbele deur of een schuifpui. De keukenaansluitingen zitten standaard bij de prijs in en is aan de straatkant gesitueerd. Aanpassingen in aansluitingen zijn mogelijk tegen een meerprijs zodat je je keuken naar wens kunt indelen (bijvoorbeeld voor het realiseren van een kookeiland of de keuken en de woonkamer omwisselen van de straatkant naar de tuinkant).

Opties/meerwerk

De twee-onder-een-kapwoningen en de hoekwoningen (type A en C) zijn voorzien van een garage met zadeldak. Optioneel kan een geïsoleerde deur worden aangebracht zodat er een doorgang ontstaat van de woonkamer naar de garage.

Wil je meer ruimte of daglicht op zolder? Door te kiezen voor een extra dakraam zorg je voor een nog fijnere plek voor je thuiskantoor! Een extra kamer op zolder? Ook dat is mogelijk als optie. Let op: opties en/of meerwerk zijn altijd tegen een meerprijs. Wil je meer informatie over de aanvullende opties en de kosten? De 'koperskeuzelijst' , optietekeningen en andere downloads zijn ook te vinden onder kopje 'woningaanbod'.

Koperskeuzelijst

Aan deze impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van Blue Banner Red en Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep)