Verkoop 22 woningen Túnwente

Planning en procedure

Kans maken op een nieuwe, energiezuinige woning in de groene omgeving van Skoatterwâld? We nemen je hieronder mee in de planning en de procedure.

We zijn van start met de verkoop van Túnwente! Geïnteresseerd in een Túnwente? Schrijf je in, selecteer jouw voorkeuren en vul de vragenlijst "inschrijfformulier verkoop" in. Alles klaar? Dan wordt jouw inschrijving beoordeeld door de makelaar en wordt er contact met je opgenomen.

De inschrijfperiode liep tot en met 16 april 2023. We zijn momenteel de inschrijvingen aan het inventariseren.

Schrijf je in

Account aanmaken

Maak een account aan om je interesse in Túnwente kenbaar te maken. Klik op ‘Inschrijven’ en volg de stappen. Je ontvangt een e-mail waarmee je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op ‘Bevestigen’ en je persoonlijke account is een feit. Als je er mee akkoord gaat, word je vanaf nu als eerste op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom de verkoop van de woningen.

Inschrijven voor gewenste bouwnummer(s)

De interesse fase

Heb je zoals omschreven in de vorige fase je account aangemaakt? Dan kun je daarin jouw favoriete bouwnummers selecteren en opslaan. We vragen je een voorlopige 'top 5' door te geven.

Zodra de voorinschrijving start maak jij als eerste kans op jouw droomhuis! De interesse fase liep tot 13 maart 2023.

Bekijk de woningtypes

Bevestig je inschrijving

Inschrijving verkoop

We zijn van start met de verkoop van Túnwente! Geïnteresseerd in een Túnwente? Schrijf je in, selecteer jouw voorkeuren en vul de vragenlijst 'inschrijfformulier verkoop' in. Alles klaar? Dan wordt jouw inschrijving beoordeeld door de makelaar en wordt er contact met je opgenomen.

Inschrijven

2e kwartaal 2023

Aankoop Túnwente

Een woning toegewezen gekregen? Gefeliciteerd! Je kunt in deze fase de woning nog helemaal naar jouw smaak aanpassen. Een uitbouw, extra dakraam of de tegels uitkiezen voor de badkamer? Deze gesprekken vinden plaats met een woonadviseur van Frisoplan. Het tekenen van de koop-/ aannemingsovereenkomst vindt plaats bij Makelaardij Friesland. Een feestelijk moment! Het verheugen kan nu écht beginnen.

Najaar 2023

Voorbereiding start bouw

Nu de verkoop van start is worden de eerste voorbereidingen getroffen voor de uiteindelijke bouwwerkzaamheden. Naar verwachting wordt de bouw van de 22 woningen in het najaar van 2023 opgestart. We hopen dan eind 2024 te eerste woningen te kunnen opleveren.

Deze planning is mede afhankelijk van de 70% verkoop eis van Woningborg.

Dit is een project van Blue Banner Red en Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep)